EUR

Het wintersportseizoen is officieel gestart!

Het is officieel wintersportseizoen in Oostenrijk, en de Alpen liggen er betoverend bij met een flinke laag verse sneeuw! De afgelopen weken werden de bergen bedolven door een dikke pak sneeuw, waardoor skiërs en snowboarders niet langer kunnen wachten om de hellingen te betreden.

Hoewel het wintersportseizoen nog maar net is gestart, zijn enkele skigebieden al enthousiast begonnen en hebben ze hun faciliteiten geopend voor de echte sneeuwliefhebbers. Gebieden zoals de Hintertuxer gletsjer en Sölden zijn alvast in de feeststemming en verwelkomen wintersporters om hun eerste afdalingen te maken.

De vreugde van de vroege openingsdata wordt gedeeld door winterliefhebbers van over de hele wereld. Er is iets magisch aan de eerste afdaling van het seizoen, de koude lucht in je gezicht, en het knisperende geluid van verse sneeuw onder je ski’s.

Dus, haal je ski’s uit de opslag en pak je Slokki drankskistokken en stel jezelf voor aan de witte pracht van de Oostenrijkse Alpen. Het avontuur wacht, en het seizoen is pas net begonnen. Skiën maar!