EUR

Apres ski stokken van Slokki

De wintersport komt er weer aan: vroeg opstaan, verse sneeuw, leuke ski routes en natuurlijk de apres ski. Want na een lange dag op de pistes te hebben gestaan kijk je weer uit naar een heerlijke borrel in het bruine café. Maar wist je dat je ook al tijdens het skiën of snowboarden kan genieten van jouw favoriete ijskoude borrel? Maak kennis met de apres ski stokken van Slokki.

Apres ski stokken

Als je opzoek bent naar een manier om je ski avontuur nog leuker te maken, zoek dan niet meer verder. Onze stijlvolle en multifunctionele skistokken zijn hier namelijk perfect voor. Buiten de ondersteuning die de skistokken bieden op de hellingen zijn ze ook te vullen met drank! Zie je het al voor je? Je hebt net een heerlijke afdaling gehad, komt bij de ski lift aan en je kan zo je skistokken opendraaien en een slok nemen van jouw favoriete drankje, heerlijk toch?

Apres ski stokken aanbod

Slokki biedt apres ski stokken aan in verschillende soorten maten. Zo is er altijd een ideaal formaat ski stokken voor jou. De apres ski stokken zijn namelijk te verkrijgen in 110 cm, 115 cm, 120cm, 125cm en 130 cm. Benieuwd naar de verdere specificaties van de stokken? Bekijk dan hier onze skistokken met drank.

Met de apres ski stokken van Slokki wordt jouw ski avontuur getransformeerd tot een combinatie van heerlijke afdalingen en feestelijke apres ski stokken met jouw favoriete drankje. Zo worden de ski stokken van Slokki niet alleen een statement op de pistes maar ook daarbuiten. Dus, omarm de winterse versnaperingen en grijp je après-ski stokken in een seizoen vol vreugde, gezelligheid en onvergetelijke momenten. Proost op de perfecte ski-ervaring met Slokki.