EUR

Skibeurs Sport2000 Sporthuis Olympia

Er stond op 3, 4 en 5 november een mooi weekend voor de boeg, namelijk de skibeurs van Sport2000 Sporthuis Olympia bij Volvo van Roosmalen in Veldhoven. Een mooie skibeurs waarbij ze bijna alle wintersport artikelen meenamen en er kortingen tot wel 60% waren.

Wij (Slokki) hadden de eer om onze unieke drankskistokken te promoten en te verkopen. Het was een weekend vol gezelligheid en wintersportpassie, waar honderden mensen langskwamen om te genieten van de deals en de sfeer.

Het Slokki-team stond klaar om de skistokken te illustreren en vragen te beantwoorden. Door oog in oog te staan met de doelgroep en het enthousiasme te zien van de klanten, krijgen wij nog meer energie om te groeien als bedrijf en de grootste van de wereld te worden.

Na een weekend vol succes, kijkt Slokki met trots terug. Bedankt aan Sport2000 Sporthuis Olympia en Volvo van Roosmalen voor het organiseren van deze geslaagde skibeurs. Slokki bewijst dat het niet alleen om skistokken gaat, maar om een hele wintersportbeleving. Op naar het volgende wintersportavontuur met Slokki!