EUR

Over Slokki

Welkom bij Slokki, opgericht door een enthousiast jong stel met een gedeelde passie voor wintersport en vernieuwing. Gedreven door onze liefde voor de bergen en gezelligheid, hebben we besloten om een uniek concept tot leven te brengen: skistokken met een twist!

Bij Slokki geloven we dat wintersport niet alleen draait om het afdalen van de pistes, maar ook om het delen van onvergetelijke momenten met vrienden en familie. Daarom hebben we skistokken ontworpen die niet alleen comfort bieden, maar ook een extra element van plezier toevoegen. Onze stokken hebben een speciaal drankreservoir waar je je favoriete drankje in kunt doen, zodat je kunt genieten van een gezellige borrel moment, waar je ook bent.

Wat begon als een idee tijdens een wintersportvakantie is uitgegroeid tot een avontuurlijk bedrijf dat de geest van de bergen omarmt. Bij Slokki streven we ernaar om hoogwaardige skistokken te leveren die niet alleen functioneel zijn, maar ook een glimlach op je gezicht toveren. Ontdek de perfecte combinatie van stijl, comfort en gezelligheid met onze unieke skistokken. We kijken ernaar uit om samen met jou de liefde voor wintersport te vieren!